vojnici-drzave-iluzije-cover“Konačno, pojavila se knjiga koju smo dugo čekali i koja je mogla nastati samo u sredini gde je i nastala, među padobrancima.

Knjiga o moralu, patriotizmu, hrabrosti, drugarstvu, posvećenosti svom pozivu, svojoj sudbini. Postati padobranac u 63. padobranskoj brigadi postalo je sudbina. Taj sudbonosni izbor čovek ne čini sam, kad je u tome, oseća kako ga nešto strastveno vuče u pravcu tog izbora. Tome ne možeš i ne želiš da se odupreš, to je sudbina… Ma kako god ovo delovalo fatalistički, ipak je tako za svakog pripadnika. Tu je i odgovor na pitanje ko su ti ljudi koji čine ono što se zove 63 padobranska brigada.

Knjiga je uspešan pokušaj da se delimično kroz priču pripadnika ispriča deo događaja koji razotkrivaju pojedine tajne, ruše ili prave mitove. To je jedini način da se izbegnu šabloni. Time se romansirani likovi prikazuju u pravom svetlu, a nama se pruža prilika da otkrijemo delić mita koji se zove padobranac 63. padobranske brigade.”

Novu knjigu Vladimira Ćosića sa, do sada, neispričanim detaljima iz života pripadnika 63. padobranske brigade možete naručiti po promotivnoj ceni od 1.000 dinara.

Platićete pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke.

Narudžbenica
Ime i prezime (obavezno)
Ulica i broj (obavezno)
Mesto (obavezno)
Poštanski broj (obavezno)
Telefon
e-mail (obavezno)