Књига „Војници државе илузије“

vojnici-drzave-iluzije-cover„Koначно, појавила се књига коју смо дуго чекали и која је могла настати само у средини где је и настала, међу падобранцима.

Књига о моралу, патриотизму, храбрости, другарству, посвећености свом позиву, својој судбини. Постати падобранац у 63. падобранској бригади постало је судбина. Тај судбоносни избор човек не чини сам, кад је у томе, осећа како га нешто страствено вуче у правцу тог избора. Томе не можеш и не желиш да се одупреш, то је судбина… Ма како год ово деловало фаталистички, ипак је тако за сваког припадника. Ту је и одговор на питање ко су ти људи који чине оно што се зове 63 падобранска бригада.

Књига је успешан покушај да се делимично кроз причу припадника исприча део догађаја који разоткривају поједине тајне, руше или праве митове. То је једини начин да се избегну шаблони. Тиме се романсирани ликови приказују у правом светлу, а нама се пружа прилика да откријемо делић мита који се зове падобранац 63. падобранске бригаде.“

Нову књигу Владимира Ћосића са, до сада, неиспричаним детаљима из живота припадника 63. падобранске бригаде можете наручити по промотивној цени од 1.000 динара.

Платићете поузећем, приликом преузимања пошиљке.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.

Оставите одговор