Бајкери 63. падобранске прославили пет година постојања

bajkeriiКолико је јака пријатељска веза изеђу падобранаца ветерана па још бајкера 63. батаљона Војске Србије могло се видети прексиноћ у клубу Сансет у Нишу. Мото клуб 63. Падобранске бригаде прославио је пет година постојања.Окупили су се сви они који воле двоточкаше, а били су у чланови некада бригаде или су њихови пријатељи па су на основу тога постали и чланови друштва.

Члан Стефан Крстић каже да су се окупили бајкери падобранци из Русије, Македоније, српских градова Чачка, Смедерева и “матичног” Ниша који су уз добар рокенрол вратили успомене из војничких спаваона, ратишта, времена које су провели заједно.

-То је једно посебно пријатељство. Има нас који смо били у бригади, после или за време боравка у јединици сели на моторе па се и по томе спријатељили. Игор Јанковић, председник мото-клуба је поделио неку врсту захвалница које више имају вредност као нека врста назови документа за верно пријатељство. Лепо смо се баш провели, попричали и наставили да негујемо пријатељство. Уз добро друзење и супер атмосверу су увеличали и клубови „Sunset Club Niš“, „New Deal Bor“ и „Free Fall Band Niš“ – каже Крстић.